Tulipa tehtyä tyhmästi.. Painoin vahingossa Enteriä ja silloin tuli julkaistua pelkkä K.

 No, asiaan. Piti kirjoittaa pahoitteluni, jos olen millään tavoin loukannut jotakuta ajatuksillani, vaikka kommenteista saattaa päätellä että näin ei onneksi ole käynyt. Tarkoitukseni ei ollut pitää ketään tyhmänä, vaan blogini tyyli on lievästi sarkastinen.

 Ja uutta juttua:

Joulu lähestyy. Ja sen mukanaan tuoma "onnellisuus- pakko". Hypoteesi: Perheenisä (tuo känninen Perkele) jurripäissään ajaa vaimon ja lapset hankeen, äiti ja lapset itkevät, soittavat mummille ja menevät sinne pakoon. Mutta... Jouluna... Sama juttu, mutta monessa perheessä ollaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Äiti ja lapset vain ovat hiljaa ja "poissa tieltä", koska jouluna ei saa aiheuttaa julkista pahennusta Ja sitten kun isä sammuu, alkaa muiden joulu. Mitä VITTUA??

Mitä jos oletkin masentunut?! Eihän sitä kukaan ymmärrä muutenkaan ja sitten kun tulee joulu ja on ne saatanallisen ahdistavat sukujuhlat, olet kaikkien vanhojen ämmien (juuri niiden, joita et ole tavannut ristiäistesi jälkeen) puristeltavina ja halattavina. Ethän sinä VOI sanoa että olet väsynyt. On vaan hymyiltävä niin kuin joku ylipirteä paviaani. Kaikki katsovat sinua ja tuumailevat, kuinka paljon olet kasvanut, menestynyt yms... Ja edelleen sinun on vaan PAKKO hymyillä, niin kuin mikään ei sinua vaivaisi. Ja jos tulet sanoneeksi, että eikös tämä pusertelu jo riittäisi, kaikki ihmettelevät kuinka SINÄ pilasit lapsellisella kiukuttelullasi muiden joulun.

Toisaalta voi olla tietysti niinkin että isä Ei ryyppää ja sinua Ei masenna, mutta vituttaa ihan muuten vaan, tai sitten ei, mutta pointtini meni varmaan perille: Jouluna ei voi vituttaa, koska silloin on kaikki pilalla.

Miten on, vituttaako sinua jouluna? Ja jos vituttaa, lisääkö se mielipahaasi entisestään, koska sinun pitää esittää jotain muuta? Tai onko sinulla joku konsti millä saat vitutuksesi sirrettyä pois mielestä.